perjantai 27. maaliskuuta 2015

BLEND IN RAW





Nyt toimii kyllä kone niin hitaasti (kirjaimet tulee viisi sekuntia myöhässä ja hiiri laahaa ties missä päin ruutua :D), että älkää ihmetelkö jos teksti tuntuu vähän tyngältä! Käytiin tänään siis ihka ensimmäistä kertaa Pure Foodin -kahvilassa, jossa siis tarjotaan raakaruokaa. Oli myös ihan eka kerta kun maistoin raakakakkua! Vähän naurattaa nyt, (vaikka muuten siis olen tosi väsynyt ja ärtynyt, kun mikään ei oikeen suju), kun jossain sanottiin että raakakakun syömisestä saa energiaa eikä tule yhtään ähky olo. No mulla oli kyllä niin kova nälkä sinne mentäessä, että se nälkä vain yltyi, joten ainakin minä olin ähkystä kaukana :D.

Vaikkei musta ihan nyt kyllä raakakakun fania tullutkaan (perinteinen on siis vieläkin parempi), niin kahvi oli siellä kuitenkin sen verran hyvää (ja halpaa!!) ja paikka niin sulonen, että voin ja aionkin käydä tuolla uudestaan :).

maanantai 23. maaliskuuta 2015

TODAYS SNAPSHOTS




Jotenkin tosi keväisiä ja pirteitä kuvia sain napattua tänään nopeasti, vaikka ilma näyttääkin ulkona kaikkea muuta kuin kevättä! Haha, voisi jo luulla melkein syksyksi. Mutta lauantainahan siirretään kelloja jo eteenpäin ja kesä on valmiina tulemaan! Toivottavasti se myös tulee :D

Käytiinkin kavereiden kanssa ostamassa kesävaatteita (yks villapaita lähti kans mukaan vahingossa..) tulevia Espanjan matkoja silmällä pitäen! Niistä kesävaatteista tuntuukin olevan jo vähän pulaa tai sitten en vain muista miten kesällä pukeudutaan (mahdolllista edes?). Onneksi on vielä muutama viikko aikaa vähän palautella muistia ja innostua lisää tulevasta matkasta/kesästä muutenkin!

lauantai 21. maaliskuuta 2015

HERKULLINEN PÄIVÄN AVAUS





Miksi aina ihan yliraskaan viikon jälkeen käy niin, että luulet nukkuvasi varmaan kolmeen asti päivällä, kun se viikonloppu vihdoin alkaa, ja sitten heräätkin seitsemältä. Jep, luit oikein, seitsemältä. Mä en siis yleensä nuku mihinkään iltapäivään asti, mutten myöskään herää noin aikaisin (muutakuin pakosta arkisin hah). Nyt aurinko pilkisti vaan niin vahvasti sälekaihtimista, että mun onnettomat yritykset peitellä silmiä peitolla eivät oikein onnistuneet (happikin loppui). Hö.

Se hyvä puoli aikaisin heräämisessä kuitenkin on, että päivä kestää pidempään ja on enemään aikaa tehdä juttuja. Muun muassa tänään päätin aamupalaksi tehdä mustikkaskonsseja ekaa kertaa ikinä ja ihan hyviähän niistä tuli! Taikinaan meni ehkä yksi desi jauhoja liikaa (hupsista), joten en ole ihan varma, kuuluuko skonssien olla oikeasti niin "kovia" vai menikö se ylimääräinen jauhodesi oikeasti sinne :D. Ohjeen löydätte täältä!

keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

STREET VIEW



Käytiin tänään taas ottamassa Noralle (click!) parit kuvat! Oli ihan täydellinen sää kuvailuun, ja toivon vaan niin paljon, että nämä kelit jatkuisi mahdollisimman pitkään. On jotenkin vaan niin ihana kesäfiilis.

Käytiin muuten ostamassa veljen kanssa puoliksi GoPro-kamera jokin aika sitten ja se on jotenkin niin hauska ja näppärä! Menee pieneen tilaan ja tulee hauskoja kalansilmäkuvia. Varsinkin, jos työntää naaman ihan lähelle ja hymyilee nätisti, niin mestariteokset on taattu! Tämänkin postauksen kaksi ekaa kuvaa on siis otettu tolla uudella kameralla :-)

lauantai 14. maaliskuuta 2015

IHAN KIKKURALLA



Hahaa, älkää miettikö otsikkoa (:D). Päätin vaan aamulla kihartaa hiukset, mitä en normaalisti ikinä tee. Oon sinä meinaa tosi huono. Nyt ne kuitenkin onnistui ihan kohtuullisesti, vaikka en ehkä ihan näin korkkiruuveja olisi halunnut. Oisin enemmän kuin tyytyväinen, jos oppisin tekemään sellaisia rentoja laineita! En vaan usko, että tolla mun kihartimella sellaisia edes pystyy tekemään. Pitäisi saada vähän järeämmät aseet haha.

keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

CAN'T WAIT ANYMORE




Nyt taidetaankin oikeasti jo olla kevään puolella, jes jes! Yleensähän tuolta taivaalta päättää kuitenkin vielä tulla ne viimeisetkin lumipyryt joskus, öö, toukokuussa? Toivotaan tällä kertaa, että niin ei kävisi! Tänäänkin oli meinaa niin mahtava auringonpaiste, ettei mitään rajaa. Ihmisetkin vaikuttavat paljon pirteämmiltä tälläisellä ilmalla :) (enkä kyllä yhtään ihmettele, jos verrataan vaikka räntäsateeseen). Tuli parikin kertaa ihan kesäfiilis ja aloin ihmetellä, miksi ihmeessä mulla oli vielä talvitakki päällä hahah. Odotan vaan kesää niin paljon ja varmaan odotatte tekin! Kukapa ei?

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

FEELING THE SPRING






Pian se sieltä tulee, nimittäin kevät! Torstaina paistoi jo aurinko oikein kunnolla ja piti oikein laittaa huoneessa verhot kiinni kun silmät häikäistyi muuten haha. Viimeksi noin joutui tekemään ehkä joku puoli vuotta sitten?

Tämä viikonloppu on mennyt aika ruokapainotteisesti. Otettiin perjantaina kaverin kanssa varaslähdöt kesään ja tehtiin vesimeloonijuomaa (johon jouduttiin sekoittamaan vaikka mitä, jotta maistuisi edes joltain hah) ja eilen päätin vielä kokata perheelle päivälliseksi pitaleivät ja kebabia. En ole oikeastaan ikinä syönyt kebabia pitaleivän välissä, mutta toi ainakin oli hyvää! Ja itsetehty yleensä ei oo niin raskasta, toisin kuin jos ostaisi pizzeriasta :)

maanantai 2. maaliskuuta 2015

PIHEYDEN TUNNUSMERKKI


Koska oon aivan varma, etten voi olla koko maailman ainoa pihi ihminen, niin luultavasti joku teistäkin lukijoista tietää sen tunteen, jota koin viikonloppuna. Siis sen tunteen, kun haluaa jotain tavaraa tosi paljon ja jonka hintakaan ei häiritse, mutta silti haluaisi sen olevan (edes vähän) halvempi. Jokin siinä aina vaan riipaisee kun joutuu luopumaan omista rahoistaan! Ollaan puhuttu tästä kavereidenkin kanssa, että kun maksaa ostoksia, niin kyllähän te tiedätte, sen myyjänhän pitää aina vähän "kiskaista" sitä seteliä. Eihän kukaan nyt vapaaehtoisesti omista rahoistaan halua luopua! Vaikka saisikin uuden ihanan laukun vastalahjaksi.