torstai 26. helmikuuta 2015

PHOTOSHOOT





Tässä pieni kuvarypäs kun kävin tänään kuvaamassa Noralle asukuvia. Käykää muuten kattomassa hänen bloginsa (click!), se on yksi mun lemppareista ja kirjottajalla on tosi kivoja vaatteita, joista saa inspiraatiota omaankin pukeutumiseen yms! :) Oli muutenkin tosi hienoa päästä kuvaamaan kerrankin kunnolla, koska usein jos joku kaveri pyytää ottamaan itsestään kuvia niin joudun näpsäisemään ne puhelimella haha. Nyt pitäisi kuitenkin nopeasti mennä tekemään läskyt, innostuin näiden kuvien muokkaamisesta niin paljon etten edes tajunnut miten aika vaan valui! Heips :)

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

HARBOUR




Tuntuu, että tämä viikon loma meni ohi ihan hetkessä. Pääsin siitä huolimatta ihan kunnon lomafiilikseen; menin päivissä sekaisin (perjantaina elin lauantaita) ja unohtelin tärkeitä asioita. Mutta silti, vaikka tämä meni nopeasti, niin oon unohtanut kaikki normaalit arkijutut jo! Piti nyttenkin hetki miettiä, miten pakkaan koululaukun, vaikka normaalisti se on ihan rutiinia haha. No, kaipa tässä pian taas päästään siihen normaaliin rytmiin, vaikka mun puolesta loma voisi jatkua pidempäänkin! Onneksi pian on jo seuraava ;)

perjantai 20. helmikuuta 2015

AAMUPALAA KAVERIN KANSSA






Oli ihan pakko tulla laittamaan tänne näitä värikkäitä aamupalakuvia eiliseltä. Toi ilma, mikä nyt jyllää ulkona kun ei oo mikään kaikkein piristävin! Itse joutusin juosta siellä moneen kertaan bussin perässä ja kastumassa. Yh, en tykkää yhtään. Sain kuitenkin ostettua aleista itselleni pipon, joka on aika saavutus mulle. En edes muista, milloin olisin viimeksi sellaisen ostanut!

torstai 19. helmikuuta 2015

HIMOS VIDEO



Tässä sitä luvattua videota Himokselta. Saatiin Lauran kanssa lainattua Wilmalta actionkameraa ja ei vitsit kuinka paljon iloa yksi kamera voi tuottaa! Oli aika hauskaa taas kuvailla yhdessä kaikkea. Välillä siellä voi olla sormi edessä (hups) ja kuva täristä, mut koittakaa olla välittämättä. Lopussa on myös pieni loppukevennys (:D), joten katsokaapas sinne saakka x)

p.s. Mulla ei oo muuten mitään hajua, miksi siinä lopussa tulee sellasia mustia katkoksia, niitä ei näkynyt vielä siinä vaiheessa kun muokkasin sitä..

keskiviikko 18. helmikuuta 2015

WANHAT




Mä ja Eeva, jonka tansseja pääsin katsomaan JEE

Heti kun olin vähän toipunut mekkojen ihailuista, niin aloin tekemään tätä postausta ja selaamaan wanhojen  kuvia uudestaan. Itsellä ne on vasta ensi vuonna, mutta pääsin katsomaan kaverin wanhoja Logomoon, mikä oli kivaa, koska en nähnyt niitä koulussa. Tuli kauhea inspis ja kateus mekkoja kohtaan ja mulla alkaakin jo olla melko selvä visio siitä omasta. Oikeastaan mulla on aika monta visiota niistä kaikista mekoista, joita voisin käyttää. Valinnanvaraa siis on.. :D

Pian muuten tulossa videota eiliseltä Himos-reissulta! Stay tuned.

lauantai 14. helmikuuta 2015

LOMILLE, MARS!







Mun hiihtoloma alkoikin päivää aikaisemmin, koska lähdettiin katsomaan veljen sotilasvaloja armeijaan, eli toisin sanoen jäätymään! Siellä oli oikeasti niiiiin kylmä, vaikka oli plussakelit. Varmaan se meri-ilmasto teki sen, mutta toisaalta, ei se lämpimästi pukeutuminenkaan ole ikinä ollut mun erikoisalaa! Oli kuitenkin hauskaa ja hienoa nähdä siellä paikkoja ja kun niitä alokkaita käskytettiin haha. Ja eihän se sotkumunkkikaan pahaa ollut viidenkymmenen päivän herkkulakon jälkeen ;).

Tänään haettiin sitten vähän "alkulämppää" Meriteijolla hiihtoloman Himos-reissua silmällä pitäen. Oli kyllä niin kivaa päästä vihdoin laskettelemaan! Ja onneksi muuten menin, koska otettiin vain kahden tunnin lippu ja jalat oli sen jälkeen ihan muusia :D. Jos olisin ihan kylmiltä mennyt koko päiväksi Himoksen rinteille, niin voi olla, että olisin hyytynyt jonnekkin puoleen väliin rinnettä. Odotan sitä matkaa kyllä niin paljon, olin Himoksella viimeksi, öö, kymmenen vuotta sitten? Niin pieni kuitenkin olin, että muistan vaan joitain ihan pieniä kohtia sieltä. Ainiin, hyvää ystävänpäivää teille ihanille!! xx Meikä lähtee nyt viettämään sitä hyvin alkanutta hiihtolomaa.

torstai 12. helmikuuta 2015

APPELSIINI-RIISI






Onhan tästä jo varmaan pari viikkoa kun tätä tein,  mutta muutamat on kehunut mun ruokapostauksia, niin ajattelin, että tämä respeti voisi kiinnostaa teitä :). Kyseinen jälkiruoka on vissiin aika tavallinen ja tiedetty, mutta itse sain kuulla siitä vasta päivää ennen kuin kokeilin! En sitten tiedä, oonko elänyt jossain pimennossa vai onko tämä edes oikeasti kovinkaan tuttu monille. Resepti oli kuitenkin aika helppo, ja ajattelin tehdä sitä joskus jatkossakin. Ekaksi keitin pienen annoksen riisipuuroa, annoin sen jäähtyä ja sekoitin kermavaahto-rahka-seokseen, johon lisäsin vielä kuorittuja appelsiinin paloja (ottakaa ne kelmut niistä pois). Siinä se sitten olikin! Ehkä ärsyttävintä on odottaa koko päivä riisipuuron jäähtymistä, mutta on se sen arvoista, haha. Ja eikun syömään.

Tänään oon vaan katsonut ja kadehtinut vierestä, kun abit huutaa joka puolella tj0, ja itsellä niitä aamuja on jäljellä ehkä jotain 500? No, tarpeeksi ainakin. Pian olen sitten lähdössä kiduttamaan itseäni vielä lisää, kun pääsen kuolaamaan niitä ihania mekkoja kaverin wanhoihin! En siis itse vielä tanssi, olen menossa vain katsomaan. Mutta luultavasti tekin näette joitain kuvia sieltä ;)

tiistai 10. helmikuuta 2015

NYT SE OLI JA MENI - VAI?




Korjataanpas nyt vielä vähän; kun viikko sitten puhuin tässä postauksessa siitä, kuinka ihana talvi on, niin puhuin siitä kunnon talvesta! Siitä kun puut notkuu lunta ja on kivan näköistä. En tästä ihmeen sääolojen sikinsokista, johon kuuluu kolmen päivän sisään paukkupakkanen, myrsky ja vesisade sekä tietty vielä plussakelit ja poutaa. Tälläkin hetkellä näyttää ihan keväältä kun katsoo ulos! Tai no, niin keväältä kun vain tähän aikaan vuodesta voi näyttää. Toivottavasti lauantaina oltaisiin taas pakkasen puolella, koska sillon ois tarkotus korkata tämän vuoden laskettelut ja lähteä mäkeen!

perjantai 6. helmikuuta 2015

BLUE PATTERNS





Kuvat tältä päivältä, silloin kun kaikki oli vielä hyvin! Ei siitä sen enempää, tärkeintä, että nyt on jo parempi mieli. Onneksi mua ainakin piristää, kun nyt on perjantai, ja nämä aikas hyvin onnistuneet asukuvat! Kiitos niistä kuuluu kuitenkin ihanalle Stellalle! Pitäisi saada useamminkin juuri täydellinen valotus ja hyvä kuvaaja. Tykkään noista kuvista meinaa ihan mielettömästi, ja eihän ton jakunkaan ulkonäössä mitään valittamista ole, ainakaan mun mielestä. Nyt sitten vaan kaverille viettämään perjantai-iltaa ja pitämään hauskaa! Hope you enjoy the weekend :-)

tiistai 3. helmikuuta 2015

THESE AMAZING VIEWS






No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai mitä hahah. Oon niin iloinen tästä talvesta, joka päätti viikonloppuna sataa maahan! En tajua, miten eden pystyin unohtamaan kuinka kauniilta kunnon talvimaisema näyttää. Näkisittepä vaan mun huoneen ikkunasta näkyvän maiseman livenä! Voisin ihan rehellisesti sanoa, että se on melkein jopa täydellinen. En tajua, miten jotkut ei vaan pidä talvesta? Okei, on ehkä kylmä, joo, mutta mun mielestä nämä maisemat ja mahdollisuus mennä laskettelemaan kyllä korvaavat sen kylmyyden (rajansa kuitenkin kaikella, en mäkään mistään -30 asteen pakkasesta nauti). Jos jotain nyt vielä muuttaisin, niin ehkä illat voisivat olla pidempään valoisia. Huomaatte kuitenkin varmaan, että mulla ei oo paljon mitään talvea vastaan :D. Oonkin aina ollut sellainen, etten vain osaa päättää kumpi on kivempi, kesä vai talvi. Molemmissa on niin paljon hyviä puolia!

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

HELMIKUUN EKA - VIDEO



Hahaa, mun ensimmäinen video ikinä. Ei ehkä mikään maailman laadukkain ja paras, mutta ainakin sitä oli tosi hauska tehdä! Ja harjoitushan tekee mestarin, eikö ;) Hetki siinäkin meni kokeillessa kaikkea uutta ja jännää, mutta onneksi sain sentään jotain aikaan. Ja onneksi muuten sain edes ladattua ton videon, kesti yli tunnin! Oli aika helpottunut fiilis, kun se vihdoin oli latautunut. En oo siis ennen videokuvannut mitään, saati sitten käyttänyt elokuvanmuokkaustyökaluja, joten kaikki oli mulle ihan uutta. Mitäs te ootte mieltä?