perjantai 2. lokakuuta 2015

PIENI PIRISTYS




En tiedä, kuinka moni teistä lukijoista pitää kahvista, mutta tein eilen itselleni tälläisen pienen piristyksen kokeisiin lukemisen keskellä. Meillä alkoi siis koeviikko ja eilisen vapaapäivän aikana mun oli tarkoitus lukea paljon, vaikka aika tuntui jostain syystä (kröhömm) kuluvan vaikka ja mihin muuhun turhaan :D Yhdessä vaiheessa alkoi vaan tehdä niin paljon mieli kahvia ja jotain makeaa, että päätin väsätä tollasen kahvin itselleni ja samalla sain hyvän tekosyyn päästä hetkeksi eroon kirjasta. Laitoin siis kahvin joukkoon vanilijajätskiä ja vaahdotin oikein maidonkin (joka tosin pysyi vaahtona ehkä minuutin).

Mun mielestä toi kahvi näytti niin hyvältä, että voisin juoda tollaisen nyttenkin. Kello on kuitenkin jo yhdeksän niin taidan jättää välistä :D. Muhun on nyt muutenkin iskenyt jokin ihme flunssa ja iso lämmin kaakao olisi se, jota nyt kaipaisin!

4 kommenttia:

  1. Oijoi kyllä kelpaisi! Erikosikahvit menee joskus jos lähtee johonkin kahvittelemaan ystävien kanssa. Kotona menee kyllä tuo normi kahvi, se on parasta!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki juon kotona ihan sitä normia, joka on kyllä hyvää :D Nyt vaan teki mieli kokeilla jotain vähän eriä x)

      Poista
  2. Miulla on kotona kapselikeitin, ja kaappi muutenkin täynnä erilaisia kahveja ;) yks lemppari on kun jäädyttää vahvaa kahvia jääpaloiksi, laittaa muutaman palan lasilliseen kylmää maitoa ja lisää vähän kinuski tms kastiketta :) niin hyvä, ei niin paha herkku! ;) Sulla on tosi ihania kuvia, ja muutenkin kivaa sisältöä :) taidan jäädä lukijaksi!

    http://viksunan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kuulostaa aika hauskalta! :D kiitti sulle ja tervetuloa lukemaan x)

      Poista